Het_Leunenberg Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Het_Leunenberg Enschede NederlandEen driekamer appartement op de tweede verdieping. Het appartement heeft een luxe keuken, twee slaapkamers, een riant balkon en vloerverwarming in de badkamer en in de woonkamer.Onder het complex bevinden zich garages en een ondergrondse stalling. Direct naast het gebouw is een groot parkeerterrein met gratis parkeren.

Je vind de Appartement aan de Het_Leunenberg Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Het_Leunenberg Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Het Leunenberg in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Het Leunenberg in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Het Leunenberg in Enschede

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Het_Leunenberg Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren