Heugemerstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Heugemerstraat Maastricht NederlandTe huur in Heugem, Maastricht op een zeer rustige locatie een ruim appartement met 2 slaapkamers. Winkels en openbaar vervoer zijn gelegen op loopafstand.Indeling:Woonkamer van ca. 42,5m2 met veel lichtinval. De open keuken is vv. een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast met diepvries, aanrecht en spoelbak. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de privé buitenruimte aan de achterzijde van de woning.Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 is ca. 17,2m2 en slaapkamer 2 ca. 10m2. De badkamer is ca. 5,6m2 en beschikt over een inloopdouche, wastafel met spiegel en extra toilet. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot het aparte toilet.

Je vind de Appartement aan de Heugemerstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Heugemerstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heugemerstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heugemerstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Heugemerstraat in Maastricht

Prijs – 1079.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heugemerstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren