Heuvel Geldrop Nederland in Geldrop via Huurflits

Heuvel Geldrop Nederland3 kamer-appartement in het centrum van Geldrop,deze woning is aangesloten op collectief verwarmingsysteem met individuele bemetering, waarvoor voorschot in de servicekosten is inbegrepen.Deze woning is beschikbaar per januari 2023 in overleg.

Je vind de Appartement aan de Heuvel Geldrop Nederland  te Geldrop nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Geldrop aan de Heuvel Geldrop Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Geldrop. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heuvel in Geldrop wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heuvel in Geldrop – Klik hier

Details van Appartement Heuvel in Geldrop

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 124

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heuvel Geldrop Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren