Heuvel Lieshout Nederland in Lieshout via Huurflits

Heuvel Lieshout NederlandDe slaapkamer biedt voldoende gelegenheid voor een comfortabele slaapkamerinrichting. Middels een vaste trap is er een tweede slaapkamer óf logeerkamer gerealiseerd op een entresol, eveneens is deze ruimte ideaal geschikt als studeer- of werkruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, praktisch ingericht en voorzien van opbergruimte. Een praktische bergruimte met witgoed-aansluitingen en een separate toiletruimte ontbreken uiteraard niet in dit fijne appartement

Je vind de Appartement aan de Heuvel Lieshout Nederland  te Lieshout nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Lieshout aan de Heuvel Lieshout Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Lieshout. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heuvel in Lieshout wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heuvel in Lieshout – Klik hier

Details van Appartement Heuvel in Lieshout

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heuvel Lieshout Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren