Heuvelring Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Heuvelring Tilburg NederlandIndeling:Via een hal betreedt men de woonkamer. Zeer ruime woonkamer, afgewerkt met duurzame laminaatvloer. Vanuit de woonkamer toegang tot een klein tuintje middels tuindeuren. De prachtige keuken is uitgerust met keukenkastjes, 4 pits gaskookstel, koelkast met vriesvak en afzuigkap. Slaapgedeelte:Apart slaapkamergedeelte, eveneens afgewerkt met sfeervolle vloerafwerking. Badkamer:Zeer mooi afgewerkte en eigentijdse badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet, designradiator, mechanische afzuiging en spiegel. Kleine inpandige berging aanwezig met wasmachine aansluiting. Internet:Ieder appartement heeft zijn eigen internetaansluiting, bewoners dienen echter wel zelf voor internet en tv signaal te zorgen.

Je vind de Appartement aan de Heuvelring Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Heuvelring Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heuvelring in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heuvelring in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Heuvelring in Tilburg

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heuvelring Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren