Heuvelsepad Ede Nederland in Ede via Huurflits

Heuvelsepad Ede NederlandEntree/hal welke toegang verleent tot alle vertrekken. Woonkamer welke is voorzien van 2 grote openslaande deuren met een ruim balkon. Open keuken welke beschikt over een 4-pits fornuis, afzuigkap en voldoende kastruimte. De badkamer is keurig betegeld tot aan het plafond en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting. Verder beschikt het appartement over een separaat toilet en slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Heuvelsepad Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ede aan de Heuvelsepad Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Heuvelsepad in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Heuvelsepad in Ede – Klik hier

Details van Appartement Heuvelsepad in Ede

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heuvelsepad Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren