Heuvelstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Heuvelstraat Tilburg NederlandHet pand is een rijksmonument gelegen in de winkelstraat in het centrum van Tilburg. Vanaf de Nieuwlandstraat, één van de belangrijkste toegangswegen tot de Tilburgse binnenstad, grenst dit verlengde deel van de Heuvelstraat aan het voetgangersgebied. Het betreffende pand is gelegen aan de rand van de levendige Oude Markt.De kamer heeft een oppervlakte van 10 M2 en kijkt uit over de winkelstraat. De kamer is gelegen op de eerste verdieping boven de winkel. De woning bestaat uit twee verdiepingen. Het is uitgerust met drie toiletten, drie douches en een keuken. De voorzieningen worden gedeeld met 15 andere bewoners.

Je vind de Kamer aan de Heuvelstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Heuvelstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Heuvelstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Heuvelstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Heuvelstraat in Tilburg

Prijs – 490.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Heuvelstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren