Hezingenbrink Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Hezingenbrink Enschede NederlandDe studio heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De keuken bevindt zich in de studio en is voorzien van een koelkast, magnetron, afzuigkap en 2 pits elektrische kookplaat. Deze studio is geschikt voor 1 persoon. Deze studio is zelfstandig en er kan huurtoeslag worden aangevraagd. Daarnaast is er beneden in de hal een wasmachine en droger die gezamenlijk gebruikt wordt.

Je vind de Studio aan de Hezingenbrink Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Hezingenbrink Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hezingenbrink in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hezingenbrink in Enschede – Klik hier

Details van Studio Hezingenbrink in Enschede

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hezingenbrink Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren