Hildebrandstraat in ‘s-Hertogenbosch via Esteon

HildebrandstraatAppartement te huur! De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, vaatwasmachine, garage. Totale oppervlakte van de woning: 45m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in ‘s-Hertogenbosch, Zuidoost. De huurprijs bedraagt €895,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 2-kamer appartement in ‘s-Hertogenbosch, Zuidoost nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad ‘s-Hertogenbosch aan de Hildebrandstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in ‘s-Hertogenbosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement in ‘s-Hertogenbosch, Zuidoost wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement in ‘s-Hertogenbosch, Zuidoost – Klik hier

Details van 2-kamer appartement in ‘s-Hertogenbosch, Zuidoost

Prijs – 895.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hildebrandstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren