Hinthamereinde DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Hinthamereinde DenBosch NederlandRuime kamer (ca. 15m2) gelegen op de eerste verdieping van een (dames) studentenhuis met in totaal 5 bewoners.De kamer is langwerpig dus makkelijk in te delen.in het midden is een gezamenlijke keuken en woonkamer.

Je vind de Kamer aan de Hinthamereinde DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenBosch aan de Hinthamereinde DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hinthamereinde in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hinthamereinde in Den Bosch – Klik hier

Details van Kamer Hinthamereinde in Den Bosch

Prijs – 400.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hinthamereinde DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren