Hinthamereinde DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Hinthamereinde DenBosch NederlandLeuk appartement te huur op toplocatie aan het Hinthamereinde! Het appartementen is gelegen op de begane grond en is geschikt voor 1 persoon.Indeling:Gezamenlijke entree met toegang tot het appartement aan de achterzijde van het pand.Entree in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron.Er is een aparte slaapkamer aanwezig in het souterrain.Separate kamer met douche en een apart toilet.De wasmachine is gezamenlijk en tegen betaling te gebruiken.

Je vind de Appartement aan de Hinthamereinde DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Hinthamereinde DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hinthamereinde in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hinthamereinde in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Hinthamereinde in Den Bosch

Prijs – 640.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 29

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hinthamereinde DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren