Hinthamerstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Hinthamerstraat DenBosch NederlandBeschrijvingRuim driekamer appartement gelegen aan de Hinthamerstraat in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.Gezamenlijke entree op de begane grond (met 1 ander appartement) Het betreft een bovenwoning gelegen op de tweede en derde verdieping.Hal met binnenkomst op de tweede verdieping met aansluitend de fijne lichte woonkamer aan de voorzijde van het pand met drie grote raampartijen met uitzicht op de Hinthamerstraat en de deels open keuken. Door de open verbinding onder de kap is het een fijne ruime woonkamer.De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, veel opberg- en kastruimte en heeft een extra inpandige berging.Aan de achterzijde van deze verdieping vinden we de eerste slaapkamer met badkamer. Vanuit de slaapkamer is tevens het fijne balkon te bereiken met een schitterend uitzicht op St. Jan. De ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel en ligbad.Vanuit de hal op de tweede verdieping is de derde verdieping te bereiken. Deze bovenverdieping bestaat uit twee kamers. Hier vinden we de tweede slaapkamer (oppervlakte ca. 12m2) en een ruime zolder met aansluitingen voor was- en droogapparatuur. Op deze verdieping dient nog een vloer gelegd te worden.

Je vind de Appartement aan de Hinthamerstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Hinthamerstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hinthamerstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hinthamerstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Hinthamerstraat in Den Bosch

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 92

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hinthamerstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren