Hippocrateslaan Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Hippocrateslaan Groningen NederlandHet appartement (2e of 3de verdieping) beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en één slaapkamer. De keuken is volledig voorzien van een inductie, afzuigkap, koelkast, combi-ovenmagnetron en een vaatwasser. De badkamer is voorzien van een moderne afwerking en telt alle voorzieningen voor regulier gebruik. Ook is er een balkon aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Hippocrateslaan Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Hippocrateslaan Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hippocrateslaan in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hippocrateslaan in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Hippocrateslaan in Groningen

Prijs – 1125.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hippocrateslaan Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren