Hisveltplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Hisveltplein Arnhem NederlandDe kamer die beschikbaar komt is circa 8 m2 groot. Het heeft een tegelvloer en je hebt een eigen balkon.Door de grote raampartij is er veel lichtinval.De keuken is gerenoveerd en is voorzien van een inductiekookplaat, koelkast en oven. Het toilet en de badkamer zijn van elkaar gescheiden. Er is een gezamenlijke wasmachine aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Hisveltplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Hisveltplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hisveltplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hisveltplein in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Hisveltplein in Arnhem

Prijs – 340.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hisveltplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren