Hobbemastraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Hobbemastraat Eindhoven NederlandTe huur deze onlangs gerenoveerde, gemeubileerde kamer in het centrum van Eindhoven. Op loopafstand van de TU/e en Fontys Hogeschool en van het centrum is dit een ideale locatie.Het huis wordt gedeeld met 9 andere bewoners. Er zijn 2 keukens, 2 badkamers en 3 toiletten aanwezig in de woning.

Je vind de Kamer aan de Hobbemastraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Eindhoven aan de Hobbemastraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hobbemastraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hobbemastraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Kamer Hobbemastraat in Eindhoven

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hobbemastraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren