Hobbemastraat Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Hobbemastraat Zwolle NederlandOVER DE WONINGDeze kamer is gesitueerd op de tweede etage aan de voorzijde van het pand. De kamer beschikt over een eigen wastafel en badkamer met toilet. De keuken word gedeeld met de medebewoners. De kamer bevindt zich op loopafstand van het centrum en het station is 5 minuten fietsen.

Je vind de Kamer aan de Hobbemastraat Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zwolle aan de Hobbemastraat Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hobbemastraat in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hobbemastraat in Zwolle – Klik hier

Details van Kamer Hobbemastraat in Zwolle

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hobbemastraat Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren