Hoefstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Hoefstraat Tilburg NederlandIn totaal wonen er 6 vrouwelijke studenten in het pand. Je deelt de keuken, badkamer en toilet met hen.Je kamer is gelegen op de tweede verdieping en heeft een nette vloer en een eigen wastafel.Tevens is er een gemeenschappelijke tuin aan de achterzijde van de woning.

Je vind de Kamer aan de Hoefstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Tilburg aan de Hoefstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hoefstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hoefstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Kamer Hoefstraat in Tilburg

Prijs – 452.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoefstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren