Hoefstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Hoefstraat Tilburg NederlandEntree in hal met intercom, garderobe en meterkast.De gezellige woon-/slaapkamer is erg licht door de grote raampartijen. Door de unieke plafondhoogte van 3.30 meter doet de studio bijzonder ruim aan. De woonkamer is tevens voorzien hoogwaardige van pvc vloerafwerking met vloerverwarming en extra dikke muurisolatie.De studio wordt opgeleverd met een ruimtebesparende hoogslaper. (exclusief matras)De moderne keuken is voorzien van ingebouwde verlichting, kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, oven en koelkast.

Je vind de Studio aan de Hoefstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Hoefstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hoefstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hoefstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Hoefstraat in Tilburg

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoefstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren