Hoekenespad Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Hoekenespad Amsterdam NederlandDe gemeenschappelijke woonkamer met open keuken is ingericht en de keuken is van alle gemakken voorzien. De keuken is voorzien van: een vaatwasser, oven, koelkast, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap. Alle potten, pannen, borden, glazen, koffiezetapparaat, waterkoker etc etc zijn aanwezig. Ook een tafel met 4 stoelen.Er is een kleine wasruimte op de begane grond met een wasmachine.Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling en tevens zijn parkeerplaatsen te huur.Er zijn 2 aparte toiletten.Een moderne badkamer met wastafel en een grote douche.

Je vind de Kamer aan de Hoekenespad Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Hoekenespad Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hoekenespad in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hoekenespad in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Hoekenespad in Amsterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoekenespad Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren