Hof_van_Hagevoort Wijchen Nederland in Wijchen via Huurflits

Hof_van_Hagevoort Wijchen NederlandBegane grond:Entree, riante hal met meterkast met 6 groepen, videodeurbel aanwezig, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, toegang naar de garage, garage met geïsoleerde kanteldeur, kastenwand, waskamer met wasopstelling, Cv-installatie Remeha 2008, keukenblok met wasbak en trapkast met schappen.Eerste verdieping:Overloop, gastentoilet met zwevend toilet en fontein, woonkamer met aansluitend een ruim balkon met mooi uitzicht over de wijk en speeltuintje, op het balkon is een zonnescherm, buitenlamp en elektra aansluiting aanwezig, open keuken met oven, gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, met mooie bar met koelkast, extra lades en uitschuifbare bartafel, en vaste kast met schappen. Een raam zorgt voor extra lichtinval in de keuken.Tweede verdieping:Overloop, badkamer met wastafel, zwevend toilet en ruime inloopdouche met stortdouche, ruime ouderslaapkamer met twee Fakro-ramen met vliegenhor en verduisteringsgordijn, van de tweede slaapkamer is een inloopkast gemaakt, ook hier is een Fakro-raam met verduisteringsgordijn aanwezig.

Je vind de Huurwoning aan de Hof_van_Hagevoort Wijchen Nederland  te Wijchen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Wijchen aan de Hof_van_Hagevoort Wijchen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Wijchen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Hof van Hagevoort in Wijchen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Hof van Hagevoort in Wijchen – Klik hier

Details van Huis Hof van Hagevoort in Wijchen

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hof_van_Hagevoort Wijchen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren