Hof_van_Oslo Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Hof_van_Oslo Utrecht NederlandWoonoppervlakte ca. 48 m2Woonkamer met open keuken en toegang tot balkonWitte Bribus keuken in hoekopstelling, voorzien van zwart composiet blad en ATAG inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven met geïntegreerde magnetron en koelkast met vriesvakBadkamer met douchedeur + scherm en wastafelBerging met aansluiting voor wasmachine bereikbaar vanaf galerij en vanuit de woningBalkon van 4,5 m2 op het westen of zuidenVloerverwarming

Je vind de Studio aan de Hof_van_Oslo Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Utrecht aan de Hof_van_Oslo Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hof van Oslo in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hof van Oslo in Utrecht – Klik hier

Details van Studio Hof van Oslo in Utrecht

Prijs – 932.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hof_van_Oslo Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren