Hof_van_Oslo Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Hof_van_Oslo Utrecht NederlandVia de entree heb je toegang tot de wc, bergingen (waarvan een met aansluiting voor de wasmachine) en woonruimte met open keuken. De witte Bribus keuken met zwart composiet blad is uitgerust met ATAG-apparatuur. Vanuit de woonruimte heb je toegang tot de loggia en slaapruimte. De slaapruimte geeft toegang tot de badkamer. De badkamer met douche en wasbak is, net zoals de wc, in strak zwart-wit.

Je vind de Appartement aan de Hof_van_Oslo Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Hof_van_Oslo Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hof van Oslo in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hof van Oslo in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Hof van Oslo in Utrecht

Prijs – 902.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hof_van_Oslo Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren