Hofstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Hofstraat Deventer NederlandIndelingEntree, woonkamer met toegang tot modern uitgevoerde open keuken, slaapkamer, badkamer voorzien van douchecabine, wastafel, toilet, wasmachine en droger.NoemenswaardighedenHet appartement is geheel gestoffeerd en gemeubileerd en voorzien van een intercominstallatie en modern sanitair.Er is een WIFI verbinding beschikbaar en optioneel kan worden voorzien in periodieke schoonmaak van het appartement.Voor dit appartement geldt een minimale huurtermijn van 6 maanden.De totale oppervlakte bedraagt circa 50 m2.

Je vind de Appartement aan de Hofstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Deventer aan de Hofstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hofstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hofstraat in Deventer – Klik hier

Details van Appartement Hofstraat in Deventer

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hofstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren