Hofstraat Kampen Nederland in Kampen via Huurflits

Hofstraat Kampen NederlandDe Hofstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in het centrum van Kampen. Zo loop je binnen een minuut in de hoofdwinkelstraat, de Oudestraat, van Kampen en daarnaast zijn ook het station, het stadspark en rivier de IJssel binnen handbereik! De kamer zelf is 29 m2 en is recent mooi opgepakt. Er is daarnaast een douche, separaat toilet, ruime keuken, welke gedeeld wordt met andere studenten. Het gehele complex wordt gedeeld met 11 andere studenten.

Je vind de Kamer aan de Hofstraat Kampen Nederland  te Kampen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Kampen aan de Hofstraat Kampen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Kampen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hofstraat in Kampen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hofstraat in Kampen – Klik hier

Details van Kamer Hofstraat in Kampen

Prijs – 407.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 29

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hofstraat Kampen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren