Hoge_Boezem Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hoge_Boezem Rotterdam NederlandIndeling appartement:ROYAAL appartement van 95m2 op de 3e verdieping van het complex.De ruime woonkamer van 50m2 is erg licht door alle raampartijen en de schuifpui die toegang geeft tot het balkon.De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koel/vriescombi en een combimagnetron.Vanuit de hal toegang tot twee slaapkamers (10m2 en 13m2) en tot de nieuwe moderne badkamer met ligbad, douche en luxe dubbele wastafel.Ook zijn een separaat toilet en de bergruimte met cv-opstelling via de hal bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Hoge_Boezem Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hoge_Boezem Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoge Boezem in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoge Boezem in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hoge Boezem in Rotterdam

Prijs – 1320.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoge_Boezem Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren