Hoge_Bothofstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Hoge_Bothofstraat Enschede NederlandIndeling: Entree, hal, woonkamer met openslaande deuren en frans balkon, moderne open keuken voorzien apparatuur, meterkast, badkamer v.v. inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting, 1 slaapkamer voorzien van vaste kast met opstelplaats Cv-ketel. De 2e slaapkamer geeft toegang tot de tuin met achterom.

Je vind de Appartement aan de Hoge_Bothofstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Hoge_Bothofstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoge Bothofstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoge Bothofstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Hoge Bothofstraat in Enschede

Prijs – 1170.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoge_Bothofstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren