Hoge_Filterweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hoge_Filterweg Rotterdam NederlandWoonkamer en keukenDe lichte woonkamer grenst aan de keuken met toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van:- Vaatwasser- Combi-oven- Kookgelegenheid- Afzuiging- Koel-vriescombinatie.SlaapkamersHet appartement heeft 2 slaapkamers die naast elkaar zijn gelegen.BergingIn de inpandige berging is ruimte voor het plaatsen van de wasmachine en wasdroger.Separaat toiletTevens is het appartement voorzien van een apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Hoge_Filterweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hoge_Filterweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoge Filterweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoge Filterweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hoge Filterweg in Rotterdam

Prijs – 955.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoge_Filterweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren