Hoge_Gouwe Gouda Nederland in Gouda via Huurflits

Hoge_Gouwe Gouda NederlandPrachtig 2-kamer appartement (ca. 43 m²) gelegen op de 2e etage van het pand aan de Hoge Gouwe in het centrum van Gouda. Op loopafstand van de Markt met een divers winkelaanbod, gezellige restaurants, cafés en historische bezienswaardigheden. Op fietsafstand van het treinstation.

Je vind de Appartement aan de Hoge_Gouwe Gouda Nederland  te Gouda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gouda aan de Hoge_Gouwe Gouda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gouda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoge Gouwe in Gouda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoge Gouwe in Gouda – Klik hier

Details van Appartement Hoge Gouwe in Gouda

Prijs – 835.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoge_Gouwe Gouda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren