Hoge_Zijde Bavel Nederland in Bavel via Huurflits

Hoge_Zijde Bavel NederlandDe woning is gelegen in een rustige en groene wijk in Bavel.Voorzieningen zoals een supermarkt, winkels en bushalte zijn op loopafstand van de woning.Het appartement is voorzien van een voortuin met ingang naar de woning, woonkamer, keuken, bijkeuken met een deur naar de achtertuin, 2 slaapkamers, toilet, badkamer en een ruime achtertuin met berging.

Je vind de Appartement aan de Hoge_Zijde Bavel Nederland  te Bavel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bavel aan de Hoge_Zijde Bavel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bavel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoge Zijde in Bavel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoge Zijde in Bavel – Klik hier

Details van Appartement Hoge Zijde in Bavel

Prijs – 765.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoge_Zijde Bavel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren