Hogenbanweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hogenbanweg Rotterdam NederlandIndeling:Begane grondAfgesloten entree, bellentableau met brievenbussen en toegang tot bergingen gelegen in de onderbouw en het trappenhuis.1e verdiepingEntree, hal met intercom en meterkast waarna u toegang heeft tot de woonkamer, keukenhoek, 2 slaapkamers en badkamer.De 2/3 betegelde badkamer is ruim en voorzien van een douche/badcabine (stoom/massage), wandcloset, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting en cv-ketel. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is zeer licht door de vele raampartijen (hoek). Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken en het balkon op het westen, waar u op zwoele zomeravonden van de zon kunt genieten. De keuken heeft 2 blokken met een kunststof werkblad en voldoende boven- en onderkasten. Daarnaast is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-magnetron, 5-pits gasfornuis en recirculatie afzuigkap).Aan de achterzijde van de woning vindt u 2 slaapkamers van respectievelijk 8 en 10 m².Dimensies- Voor de afmetingen van de verschillende ruimtes verwijzen wij u naar de bijgevoegde plattegronden.

Je vind de Appartement aan de Hogenbanweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Hogenbanweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hogenbanweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hogenbanweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Hogenbanweg in Rotterdam

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hogenbanweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren