Hogeweg Amersfoort Nederland in Amersfoort via Huurflits

Hogeweg Amersfoort NederlandDe appartementen variëren in oppervlakte van 39m² tot en met 56m² en beschikken over een royaal eigen balkon. Alle woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, moderne keuken inclusief onder andere een koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet. Afhankelijk van het type woning is de keuken ook uitgerust met een combimagnetron en een vaatwasser.

Je vind de Appartement aan de Hogeweg Amersfoort Nederland  te Amersfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amersfoort aan de Hogeweg Amersfoort Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hogeweg in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hogeweg in Amersfoort – Klik hier

Details van Appartement Hogeweg in Amersfoort

Prijs – 930.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 51

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hogeweg Amersfoort Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren