Hogeweg Scheemda Nederland in Scheemda via Huurflits

Hogeweg Scheemda NederlandIn het centrum en nabij alle voorzieningen gelegen, 4-kamer appartement op de eerste verdieping met 2 balkons (voor- en achterzijde), vrijstaande garage en tuin.Begane grond: hal/entree met trapopgang.1e Verdieping: centrale hal, ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken met toegang naar balkon voorzijde, 3 slaapkamers (waarvan 2 met toegang naar balkon achterzijde en 1 met vaste kast), wasruimte met wasmachine-aansluiting en vaste wastafel, toilet met vaste wastafel, badkamer met douche, vaste wastafel en vaste kast.Dit appartement wordt verwarmd middels centrale verwarming.

Je vind de Appartement aan de Hogeweg Scheemda Nederland  te Scheemda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Scheemda aan de Hogeweg Scheemda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Scheemda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hogeweg in Scheemda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hogeweg in Scheemda – Klik hier

Details van Appartement Hogeweg in Scheemda

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 125

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hogeweg Scheemda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren