Hogewoerd Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Hogewoerd Leiden NederlandGelegen in een Rijksmonument aan de Hogewoerd is er een woonruimte beschikbaar bestaande uit twee kamers. De badkamer wordt gedeeld met medebewoners evenals de keuken en het toilet. Aan de achterzijde beschikt het pand over een ruim dakterras welk eveneens wordt gedeeld. In het complex zijn er een wasmachine en droger aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden.

Je vind de Kamer aan de Hogewoerd Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leiden aan de Hogewoerd Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hogewoerd in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hogewoerd in Leiden – Klik hier

Details van Kamer Hogewoerd in Leiden

Prijs – 537.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hogewoerd Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren