Hogewoerd Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Hogewoerd Leiden NederlandGelegen op de begane grond met een oppervlakte van circa 40 m2 wordt deze studio gestoffeerd opgeleverd.Ruime woonkamer met open keuken voorzien van gaskookstel, afzuigkap en koelkast. Achter de keuken bevindt zich de slaapkamer welke afgeschermd is met glazen bouwstenen en met een open verbinding te bereiken is. De badkamer is voorzien van toilet en douche cabine.

Je vind de Studio aan de Hogewoerd Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leiden aan de Hogewoerd Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hogewoerd in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hogewoerd in Leiden – Klik hier

Details van Studio Hogewoerd in Leiden

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hogewoerd Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren