Hogewoerd Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Hogewoerd Leiden NederlandHet appartement is gelegen in de wijk Levendaal nabij het centrum van Leiden, met 5 tot 10 minuten lopen sta je zo al op de gezellige Haarlemmerstraat of Breestraat. Verder zijn er diverse toegangswegen waardoor ook Amsterdam en Den Haag goed aan te rijden zijn.Entree op de begane grond in de woonkamer met half-open keuken, welk is uitgerust met een kookplaat en afzuigkap en voldoende opbergruimte. Via de keuken is aan de achterzijde van het appartement de badkamer en slaapkamer te betreden. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Hogewoerd Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Hogewoerd Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hogewoerd in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hogewoerd in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Hogewoerd in Leiden

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hogewoerd Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren