Holstein_Bastion Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Holstein_Bastion Maastricht NederlandAan de rand van het stadscentrum van Maastricht gelegen op de 2de (bovenste) verdieping dit sfeervol appartement met klein balkon en privé berging in het souterrain. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex (nabij stadscentrum van Maastricht). Het appartement is gunstig, maar ook rustig gelegen nabij historisch stadscentrum, Universiteit, Hogeschool Zuid, diverse winkelvoorzieningen o.a. winkelcentrum Brusselsepoort en openbaar vervoer.INDELINGBegane grond:Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, intercominstallatie en trappenhuis.2ste verdieping:Entree/hal (4.83 x 1.14) met meterkast; toiletruimte; woonkamer (4.46 x 3.93) met toegang tot klein balkon; deels open keuken (3.23 x 1.86) met witte keukeninrichting met gaskomfoor, afzuigkap, spoelbak, koelkast, voldoende boven- en onderkasten en wasmachine; slaapkamer (3.24 x 2.37) met aansluitend de badkamer (2.04 x 1.06) voorzien van douchecabine en vaste wastafel.

Je vind de Appartement aan de Holstein_Bastion Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Holstein_Bastion Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Holstein Bastion in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Holstein Bastion in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Holstein Bastion in Maastricht

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Holstein_Bastion Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren