Holzstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Holzstraat Kerkrade NederlandDe ligging is centraal ten opzichte van winkels, basisscholen, uitvalswegen en wandelgebied.Via de entree komt u in de hal met aangrenzend de meterkast. De woonkamer met aansluitend de keuken geeft toegang tot de patio met stenen berging. De keuken is ingericht met een nette aanbouwkeuken, voorzien van diverse apparatuur. Vanuit het trappenhuis is de wc, de kelder en de verdieping bereikbaar.Op de verdieping heeft u via de overloop met aansluitend de badkamer toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn circa 4,02m x 2,52m en 3,74m x 1,98m groot. Vanuit de grootste slaapkamer is het dakterras bereikbaar. De badkamer is ingericht met een toilet, wastafel en douche.Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier is een grote ruimte, die eenvoudig kan worden ingericht als derde slaapkamer.

Je vind de Huurwoning aan de Holzstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Kerkrade aan de Holzstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Holzstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Holzstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Huis Holzstraat in Kerkrade

Prijs – 785.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Holzstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren