Hommelseweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Hommelseweg Arnhem NederlandOmschrijvingNabij het bruisende centrum van Arnhem.Een levendige straat met een hoop winkeltjes en supermarkten.Het appartement beschikt over een eigen woonkamer, ruime slaapkamer, badkamer met toilet en een berging.Alles in het appartement is zo goed als nieuw. De keuken beschikt over een koelkast/vaatwasser en combi-magnetron.De badkamer beschikt over een douche/bad/toilet/wastafel en wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Hommelseweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Hommelseweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hommelseweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hommelseweg in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Hommelseweg in Arnhem

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 34

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hommelseweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren