Hondiusstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hondiusstraat Rotterdam NederlandTwee studentenkamers, in een prachtig klassiek pand in het hart van Rotterdam.De woning is gesitueerd aan de Hondiusstraat, wat om de hoek ligt van het gezellige Heemraadsplein. Hogeschool, musea, ziekenhuis, openbaar vervoer en alle dagelijkse voorzieningen vind je vanaf deze woning op loopafstand.De kamers zijn gelegen op de derde etage. Een van de kamers beschikt zelfs over een eigen dakterras. Gedeelde badkamer, keuken en toilet.

Je vind de Kamer aan de Hondiusstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Hondiusstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hondiusstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hondiusstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Hondiusstraat in Rotterdam

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hondiusstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren