Hondsdijk Tegelen Nederland in Tegelen via Huurflits

Hondsdijk Tegelen NederlandGelegen in de rustige kindvriendelijke woonwijk “Op de Heide” bieden wij u deze leuke tussenwoning te huur aan! De woning is gebouwd in 1974 en is deels voorzien van dubbele beglazing. Het woonoppervlakte bedraagt ± 90 m².Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels en scholen liggen op steenworp afstand. Ook het centrum van Tegelen en stadscentrum van Venlo liggen op korte afstand.Indeling:Begane grond:Buitenberging (± 6 m²).Entree/hal met half betegeld toilet en bergkast. Middels de entree is de grote woonkamer met trapkast bereikbaar. Vanuit de woonkamer is de leuke tuin met terras en vrije achterom bereikbaar.Afgescheiden keuken voorzien van een afzuigkap en gasfornuis.Eerste verdieping:Overloop; drie slaapkamers (circa 14 m², 9 m² en 9 m²).Geheel betegelde badkamer voorzien van een wastafel, douche, toilet, witgoedaansluiting en mechanische ventilatie.Tweede verdieping:Via vaste trap te bereiken overloop met cv-ketel; zolderkamer voorzien van een wastafel en dakraam met mogelijkheid voor het creëren van een vierde slaapkamer.Nieuwe huurder kan de woning naar eigen smaak/wens schilderen.

Je vind de Huurwoning aan de Hondsdijk Tegelen Nederland  te Tegelen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Tegelen aan de Hondsdijk Tegelen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Tegelen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Hondsdijk in Tegelen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Hondsdijk in Tegelen – Klik hier

Details van Huis Hondsdijk in Tegelen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 7
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hondsdijk Tegelen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren