Honingerdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Honingerdijk Rotterdam NederlandDeze lichte, volledig gemeubileerde, luxe slaapkamer gelegen nabij de Erasmus Universiteit, is ideaal voor elke student. Het appartement beschikt over 4 slaapkamers. De keuken van het huis is onlangs gerenoveerd en alle apparatuur die u nodig heeft, is aanwezig. Af en toe kan je gezellig samen met je 3 andere huisgenoten genieten van een lekkere maaltijd. De sanitaire ruimtes zijn in goede staat en deel je met je huisgenoten. Tijdens de warmere dagen kunt u buiten in de achtertuin ontspannen en een boek lezen of gewoon rondhangen.De dubbele ramen fleuren de kamer op en zorgen voor de perfecte hoeveelheid licht en ventilatie. Een eenpersoonsbed, kast, tafel en stoel en een minikoelkast staan tot uw beschikking.

Je vind de Kamer aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Honingerdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Honingerdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Honingerdijk in Rotterdam

Prijs – 815.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren