Honingerdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Honingerdijk Rotterdam NederlandDeze kamer is geschikt voor twee personen.Het is de thuisbasis van veel internationale studenten en biedt evenveel leuke en leerzame activiteiten voor de studenten om van te genieten. Trams 21 en 24 liggen op 3 minuten loopafstand. De Erasmus Universiteit ligt op 5 minuten loopafstand. Allemaal volledig ingericht, het enige wat nog ontbreekt ben jij. Het is ook mogelijk om deze semi-studio met iemand anders te huren, omdat er in deze kamer twee bedden staan.

Je vind de Kamer aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Honingerdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Honingerdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Honingerdijk in Rotterdam

Prijs – 1115.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren