Honingerdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Honingerdijk Rotterdam NederlandEen grote open woon- en eetkamer, moderne keuken en badkamer met ligbad en een eenpersoonsslaapkamer met tweepersoonsbed. Functionerende open haard en houten parketvloer. Gedeeltelijk gestoffeerd met een kledingkast en inbouwkast. Aan de woning grenst de tuin met een tropisch hardhouten vlonder.

Je vind de Appartement aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Honingerdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Honingerdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Honingerdijk in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren