Honingerdijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Honingerdijk Rotterdam NederlandBijzonder stijlvol en warm gemeubileerd 2 kamer appartement gelegen in oud Kralingen aan de Honingerdijk. Het pand heeft nog veel authentieke details wat het uniek en karakteristiek maakt. De centrale ligging aan de rand van oud Kralingen biedt een unieke combinatie van privacy en rust, met diverse restaurants op loopafstand en een zeer gunstige verbinding naar het centrum en uitvalswegen.

Je vind de Appartement aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Honingerdijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Honingerdijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Honingerdijk in Rotterdam

Prijs – 790.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Honingerdijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren