Hontenissestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Hontenissestraat Rotterdam NederlandHet appartement beschikt over drie goed ingerichte slaapkamers/kamers en een ruime woonkamer met elk veel natuurlijk lichtinval en voldoende kastruimte. De moderne keuken is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur, waaronder een vaatwasser, oven en koelkast, waardoor het de perfecte ruimte is voor het bereiden van heerlijke maaltijden en het ontvangen van gasten. De woonkamer is licht en luchtig, met grote ramen, hoge plafonds en hardhouten vloeren die een warme en uitnodigende sfeer creëren.Andere belangrijke kenmerken hiervan zijn onder meer:- ongemeubileerd- een mooie kamer- Volledig keuken- Moderne badkamer met douche- Efficiënte centrale verwarming- Nieuw geplaatste wasmachineALGEMENE KAMERS WORDEN GEDEELD(Keuken, toilet, woonkamer)

Je vind de Kamer aan de Hontenissestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Hontenissestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Hontenissestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Hontenissestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Hontenissestraat in Rotterdam

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hontenissestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren