Hoofdkanaal Emmer-Compascuum Nederland in Emmer-Compascuum via Huurflits

Hoofdkanaal Emmer-Compascuum NederlandDe huurappartementen beschikken allen over een ruime woonkamer met open keuken, hal met apart toilet, badkamer voorzien van een toilet, doucheruimte en wastafel en is bereikbaar via de hal. Bij de appartementen op de 1e verdieping is de badkamer tevens bereikbaar vanuit de slaapkamer(s). Ook hebben alle appartementen de beschikking over een eigen berging op de begane grond en een terras of balkon, gelegen op het zuidoosten met uitzicht op de Veenvaart waar in het vaarseizoen vele boten varen!

Je vind de Appartement aan de Hoofdkanaal Emmer-Compascuum Nederland  te Emmer-Compascuum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Emmer-Compascuum aan de Hoofdkanaal Emmer-Compascuum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Emmer-Compascuum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoofdkanaal in Emmer-Compascuum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoofdkanaal in Emmer-Compascuum – Klik hier

Details van Appartement Hoofdkanaal in Emmer-Compascuum

Prijs – 891.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdkanaal Emmer-Compascuum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren