Hoofdstraat Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Hoofdstraat Apeldoorn NederlandAlle woningen worden met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd en zijn standaard voorzien van luxe vloerafwerking, gordijnen, sfeervolle verlichting, keuken inclusief koel-vriescombinatie en modern sanitair zoals een zwevend toilet en inloopdouche.Het complex beschikt verder over een gemeenschappelijk dakterras met loungebanken, fitnessvoorziening (CityGym), meerdere aparte was- en droogruimtes en een afgesloten fietsenstalling.LET OP: Stationside wordt verhuurd op basis van een campuscontract: om in aanmerking te komen voor een woning dien je ingeschreven te staan bij een onderwijsinstelling.

Je vind de Studio aan de Hoofdstraat Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Apeldoorn aan de Hoofdstraat Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Hoofdstraat in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Hoofdstraat in Apeldoorn – Klik hier

Details van Studio Hoofdstraat in Apeldoorn

Prijs – 656.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdstraat Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren