Hoofdstraat Bergambacht Nederland in Bergambacht via Huurflits

Hoofdstraat Bergambacht NederlandModerne keuken in rechte opstelling met onder- en bovenkasten en ingebouwde vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron. Luxe badkamer en toiletruimte met fraaie tegels in een lichte kleur op de wand, donkere kleur op de vloer en in groot formaat. Modern sanitair. Wanden zijn behangklaar, plafonds zijn voorzien van spuitwerk. Er is geen toegang via een liftinstallatie. Het appartement is bereikbaar via een buitentree. Naast de bakker en de opticien is een opening in het gebouw waar je op een kleine binnenplaats komt met de trap naar de eerste verdieping, de brievenbussen en een fietsenberging.

Je vind de Appartement aan de Hoofdstraat Bergambacht Nederland  te Bergambacht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bergambacht aan de Hoofdstraat Bergambacht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bergambacht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoofdstraat in Bergambacht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoofdstraat in Bergambacht – Klik hier

Details van Appartement Hoofdstraat in Bergambacht

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdstraat Bergambacht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren