Hoofdstraat Hippolytushoef Nederland in Hippolytushoef via Huurflits

Hoofdstraat Hippolytushoef NederlandIndeling:Via een buitentrap bereik je de voordeur van de woning die uitkomt op het riante dakterras van circa 30 m2.In de hal bevindt zich een vaste kast en een cv-ruimte met wasmachine opstelling. Verder beschikt deze woning over een gesloten keuken, een ruime lichte woonkamer en maar liefst 4 slaapkamers. De badkamer heeft een douche en een wastafel en het toilet is separaat.

Je vind de Appartement aan de Hoofdstraat Hippolytushoef Nederland  te Hippolytushoef nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hippolytushoef aan de Hoofdstraat Hippolytushoef Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hippolytushoef. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoofdstraat in Hippolytushoef wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoofdstraat in Hippolytushoef – Klik hier

Details van Appartement Hoofdstraat in Hippolytushoef

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 115

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdstraat Hippolytushoef Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren