Hoofdstraat Hoensbroek Nederland in Hoensbroek via Huurflits

Hoofdstraat Hoensbroek NederlandIndelingBegane grond:Entreehal, trap naar eerste verdieping. Wasruimte bereikbaar vanuit de hal 1e verdieping.Eerste verdieping:Woonkamer (14m2) voorzien van laminaatvloer. Keuken (15 m2) met hoek-opstelling voorzien van onder- en bovenkasten, afzuigkap en spoelbak en 4 pits gaskooktoestel en vaatwasser.Tweede verdieping:Slaapkamer I (10m2) voorzien van laminaatvloer. Slaapkamer II (10m2) voorzien van laminaatvloer met vaste trap naar berging.Volledig betegelde badkamer (5m2) voorzien van douche, toilet en enkele wastafel met spiegel. Hier bevindt zich ook het aansluitpunt voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Hoofdstraat Hoensbroek Nederland  te Hoensbroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hoensbroek aan de Hoofdstraat Hoensbroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoensbroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoofdstraat in Hoensbroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoofdstraat in Hoensbroek – Klik hier

Details van Appartement Hoofdstraat in Hoensbroek

Prijs – 728.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdstraat Hoensbroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren