Hoofdstraat Hoogeveen Nederland in Hoogeveen via Huurflits

Hoofdstraat Hoogeveen NederlandIndeling:Entree, berging met wasmachine aansluiting, badkamer met douche, toilet en wastafel, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder koelkast, kookplaat en afzuigkap, woonkamer en slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Hoofdstraat Hoogeveen Nederland  te Hoogeveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hoogeveen aan de Hoofdstraat Hoogeveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hoogeveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Hoofdstraat in Hoogeveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Hoofdstraat in Hoogeveen – Klik hier

Details van Appartement Hoofdstraat in Hoogeveen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Hoofdstraat Hoogeveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren